Weekly diary #2

Jullie zullen wel denken. Deborah ging bloggen. Dat heeft ze even volgehouden, maar toen kwam er niks meer? Is ze gestopt? Nee, ik ben zeker niet gestopt. Ik had het gewoon zo druk dat ik het bloggen even op zij heb gelegd om mij te focussen op andere dingen privé en werkgerelateerd. Afgelopen week keek ik mijn agenda voor deze week en dacht voor het eerst weer eens ‘Wat een lekkere week!’ Daarom neem ik jullie meenemen in deze Weekly Diary #2.

Maandag

Aangezien ik maandag tot en met donderdag altijd werk was dit weer een normale werkdag. Ik werk meestal van 08:30 tot 17:00. Vandaag werkte ik thuis. Om 5 uur moest ik gauw omkleden en fietsen naar de metro. Wat ik normaal niet doe, maar vandaag wel is dat ik op een maandagavond uiteten ben geweest met een vriendin van mij. Zij was maandag vrij en vroeg of ik mee ging eten en ik dacht why not? We gingen een nieuw eettentje uitproberen. Echt super leuk. Flower Burger Rotterdam, op loopafstand van metrostation Blaak. Het bijzondere is dat alles hier vegan is én dat het gekleurde burgers zijn. Zwart, roze of geel. Het is een Italiaanse burgertent. Zelf ben ik niet vegatarisch of veganist, maar ik vind het altijd leuk nieuwe dingen uit te proberen. Hoe ik het ervaren heb vertel ik binnenkort in een nieuwe review. Na het eten zijn we naar Belicio-Cheatday gegaan in de Koopgoot om lekker te genieten van Cookie Dough. Jammmmm.

Dinsdag

Vandaag moest ik in de ochtend voor mijn werk naar een overleg en ben ik in de buurt even gaan kijken naar een project van ons. De rest van de middag heb ik thuis verder gewerkt. Rond 8 ging ik van huis weg om te gaan sporten. Zoals de meeste wel weten doe ik aan Sportief Paaldansen. Op dinsdagavond is er altijd Choreo. Dit vind ik ontzettend leuk, maar kan ik helaas alleen in schoolvakanties doen. Buiten vakanties om geef ik namelijk zwemles op dinsdagavond. Afgelopen weken heb ik dus een hoop keer meegegaan met de choreo’s. Vandaag hadden we een choreo gedaan op het nummer ‘Human van Sevdaliza’. Het was weer een gave choreo!

Woensdag

Vandaag heb ik een dag buiten de deur gewerkt bij een opdrachtgever van mijn werk. Normaal is woensdagavond mijn vaste paaldansavond, maar aangezien ik de dinsdag ben geweest had ik deze avond vrij. Deze avond was rustig en heb ik mij vooral bezig gehouden met nog wat dingetjes regelen. Ik heb onder andere een foto van Madagascar besteld op plexiglas voor in de woonkamer. Wij zijn in oktober vorig jaar naar Madagascar geweest en éindelijk hebben wij hem nu besteld. Ik kan niet wachten tot hij binnen is!

Donderdag

Na een normale dag werken hebben mijn vriend en ik vroeg gegeten. Ik moest namelijk tegen 6 uur de deur uit om op te passen op mijn kleine neefje. En wat doe je als hij precies niet  wilt slapen? Liedjes zingen en filmpjes maken natuurlijk. Ik heb me dus wel vermaakt. Mijn zus heeft ook katten en ja.. sommige katten houden van aandacht vragen haha.

Vrijdag

Vandaag heb ik wat meegemaakt. Om 09:30 was de opening van de nieuwe Xenos in winkelcentrum de Koperwiek. De eerste 100 klanten zouden na aankoop een gratis wandrek krijgen ter waarde van €7,99. Op vrijdag ben ik (meestal) vrij, dus ik dacht waarom niet? Ik had geen idee hoeveel mensen hier op af zouden komen dus ik besloot optijd te gaan. Ik was er rond 09:00. Qua drukte viel het nog mee, dus wat later komen was niet erg geweest. We kregen naast een bon voor het gratis wandrek ook een gratis ticket voor de loterij om 11:00. Ja slim zijn ze.. Blijf je toch nog anderhalf uur plakken in het winkelcentrum. Naarmate het wat drukker werd moesten we in een rij gaan staan. De host zei tegen een groepje vrouwen jullie waren eerst dus jullie staan mogen vooraan staan. Hier waren andere vrouwen het niet mee eens en riepen: ‘Wij waren hier al om 09:00, wij zaten daar op het bankje, dus wij waren hier als eerste!’. Ik dacht oké, het is maar waar je je druk om maakt. Of je nou vooraan of achteraan staat maakt niet uit. Ze zaten toch wel bij de eerste 100 klanten. Ah fijn, om half 10 werd de winkel feestelijk geopend met het doorknippen van een lint, cameraploeg erbij en aftellen. Iedereen mocht naarbinnen en hier werden veel foto’s van gemaakt. Ik moet zeggen dat ik het enigszins wel gênant vond.  Ik heb het wandrek binnen en moet zeggen dat hij best leuk is! Ik zal nog even moeten bedenken waar ik hem ga ophangen in huis. Daarna heb ik in diverse winkels nog het een en ander gekocht en om 11:00 teruggekeert naar de loterij. Er waren een drietal prijzen te winnen. €25,- shoptegoed, €50,- shoptegoed en een minuut gratis winkelen! Dus ik moet zeggen voor een gratis loterij echt leuke prijzen. Helaas zelf niet in de pijs gevallen, maar je maakt zo nog eens wat mee. Ook de nieuwe winkel ziet er trouwens erg mooi uit en ook heel overzichtelijk!

In de middag heb ik nog even met Joep gekroeld en in de avond ben ik samen met mijn vriend spontaan uit eten geweest bij Vader Jacob in Rotterdam. Je betaalt hier €15,95 voor een 3-gangen menu en op een donderdag maar €13,95! Ik heb gesmuld van Carpaccio en Spearribs. Tegen half 9 ging ik naar Havana in Capelle voor een kleine middelbareschoolreünie. Dit was reuze gezellig. Allemaal oud klasgenoten, waarvan ik de meeste zeker 8 jaar niet gezien had!

Zaterdag

Vandaag een rustige dag gehad. Ik heb uitgeslapen aangezien ik de nacht ervoor laat thuis was en toch wel wat glaasjes op had. Ik had overdag niks gepland staan dus heb deze dag van alles en nog wat gedaan in huis. Tegen 7 uur ging ik weer de deur uit. Ik haalde een vriend op uit Capelle en een vriendin van Blaak om gezamenlijk naar Goes te rijden. Hier hadden we namelijk een verjaardag. En Goes is vanaf Blaak ongeveer een uur en tien minuten rijden. Het was een gezellige verjaardag, maar we moesten helaas optijd weer vertrekken angezien mijn wekker om half 7 weer zou gaan en het dus nog een eind rijden was. Ik lag tegen 1 uur in bed en eigenlijk toch wat te laat.

Zondag

Aangezien ik nog steeds in de zorg werk naast mijn vaste baan had ik vandaag een dienst van 07:30 tot 11:30. Het was even zwaar met opstaan, maar eenmaal aan het werk had ik nergens last meer van. Ik heb een leuke dienst gehad. Om kwart over 2 had ik met een vriendin van mij afgesproken in de stad (Rotterdam). We hebben namelijk in september weer een bruiloft, dus tijd om jurken te shoppen! Bij de H&M, Zara, WE Store en Costes hadden ze niet echt nette gala/cocktailjurken. Dus we eindigden bij de Peek en Cloppenburg. Die hebben ontzettend veel keuze in dit soort jurken. Enige nadeel? Ze  zijn vaak wel aan de prijs. Ik heb diverse jurken gepast, maar wat een geluk dat de jurk waarbij ik dacht Ja die is het! in de sale was. Er was nog maar 1 jurk van dit model en precies in mijn maat! Hoe dan? Voor €49,99 (voorheen €129,99!) had ik een super leuke jurk van Christian Berg. Mijn vriendin was ook geslaagd en we liepen voldaan de winkel uit. Tijd voor een heerlijke kop thee en wat lekkers bij de Tea Lab.

Ik denk dat ik wel gelijk had. Ik heb een ontzettend leuke week gehad! Lekker gegeten, veel vrienden gezien en leuke dingen gedaan. Bedankt voor het lezen en ik zie jullie de volgende keer weer!

 

 

Eén reactie

  1. Leuke blog weer!! Blijven schrijven haha. En die Myra, een kroelkippie haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.