Weekly diary #1

Deze week wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven. Omdat ik mijn hele week wil laten zien plaats ik de blog dan ook op maandag in plaats van de gebruikelijke zondag. Wat heb ik afgelopen week allemaal gedaan? Ik laat je zien dat ik een drukke week op het werk had, progress heb gemaakt tijdens het paaldansen, een klein beetje Valentijnsdag heb gevierd, naar de kapper ben geweest en meerdere verjaardagen heb gehad. Kijken jullie mee?

Maandag

Zoals iedere maandag moet ik gewoon werken. Ik werk deze dag net als altijd van half 9 tot 5 uur. Aangezien vandaag de enige vrije avond van de week tot aan zondag was voor mij heb ik een avond op de bank doorgebracht. Samen met Wouter we een tweetal afleveringen gekeken van the Good Doctor, we vinden het allebei een ontzettend leuke serie. Tijdens het tv kijken kan ik ook altijd lekker kroelen met mijn kat Joep. Het is toch zo’n lieverd.

Dinsdag

Ook vandaag heb ik weer een volle dag gewerkt. Op dinsdag moet ik altijd op tijd eten, aangezien ik om kwart over 6 alweer de deur uit moet. Iedere dinsdagavond geef ik zwemles. Samen met een aantal collega’s ga ik na het zwemlesgeven altijd banen zwemmen, heerlijk! Daar geniet ik altijd echt van. Een van mijn collega’s was jarig geweest en had getrakteerd op boterkoek. Zo slecht, maar toch zo lekker!

Woensdag

Woensdag staat bij mij altijd in het teken van werken én paaldansen. Vandaag was het alleen ook Valentijnsdag. Ik heb van Wouter een ontzettend mooie bos rozen gehad en hij van mij een luchtje. We sporten altijd allebei op woensdag en Wouter eet dan bij zijn vader. Maar omdat het Valentijnsdag was hebben we samen gegeten. Waren we toch nog even samen.

In de avond ben ik naar de stad gegaan om te gaan paaldansen. Samen met een aantal meiden die ook iedere week komen proberen we ons weer van ons beste kant te laten zien. Ik kan wel zeggen dat het een hele leuke les was en ik zeker progress heb gemaakt. De Rubber Double Elbow of ook wel de Reversed Ayesha genoemd is een move die ik vorige week heb geleerd. Samen met de docente probeer ik deze dan iedere les te verbeteren. Ik was best wel trots, want eigenlijk lukte hij helemaal zelf. Aan het einde van de les heb ik nog een nieuwe move geleerd, de Elbow Ayesha. Deze move heb ik een aantal maanden geleden een keer geprobeerd, maar dat vond ik toen zo eng dat ik hem nooit meer wilde doen haha. Mijn docente vertelde mij dat ik hem zeker nu moest proberen, omdat ik in de tijd weer een stuk sterker ben geworden. En tot mijn verbazing ging hij best goed. Hij was ontzettend zwaar, dat zie je gelijk aan mijn gezicht, maar mijn docente kon me even loslaten en ja daar hing ik!!

Donderdag

Vandaag stond de hele dag in het teken van mijn werk. Na een volle dag werk heb ik gauw wat soep op en om 6 uur vertrok ik weer van huis, omdat ik een bewonersavond had van mijn werk. Dit had te maken met een project waar wij mee bezig zijn en mijn aanwezigheid was van belang. Uiteindelijk was ik om half 12 in de avond weer thuis en was ik ontzettend moe. Tijd om lekker te gaan slapen na een hele dag gewerkt te hebben.

Vrijdag

Op vrijdag ben ik altijd vrij. Zeker na zo’n lange werkdag op donderdag had ik hem ook wel nodig om even bij te komen. Ik heb wat langer geslapen dan normaal en nadat ik uit bed kwam heb ik nog een mailtje verstuurd voor mijn werk. Daarna was het toch echt mijn vrije dag. Om 3 uur had ik een afspraak bij de kapper. Ik keek er naar uit, want het was best weer even geleden. Er is een flink stuk af gegaan, wat toch wel weer even wennen is, maar ik ben er heel erg blij mee! Eind van de middag ben ik samen met Wouter naar de Action en de Big Bazar geweest en heb ik een hand lettering set en wat leuke stickers voor in mijn planner gekocht. We waren er heen gegaan omdat we wat spulletjes voor in de tuin nodig hadden en omdat het in de buurt zit van waar mijn zus woont. Mijn zus en zwager hadden ons namelijk uitgenodigd om te komen eten. Aansluitend vierde mijn zus in de avond haar verjaardag en was ik natuurlijk van de partij.

Zaterdag

Eerst rustig wakker worden na een toch wel wat korte nacht. Tijd om Social Media te vermijden en The Voice of Holland terug te kijken. Ondertussen ruim ik een beetje het huis op. In de middag ben ik wat gaan oefenen en uitproberen met hand lettering.

’s Avonds had ik een etentje in de Koningshoeve in Klaaswaal vanuit de vereniging waar ik zwemles geef. Een prachtige boerderij, wat omgebouwd is tot restaurant. We hebben er heerlijk gegeten. We zijn wat eerder vetrokken, omdat ik nog een verjaardag/housewarming had van een vriendin van mij.

Zondag

Wat had ik een zin in vandaag. Even een dag niks. Geen werk, geen verplichtingen, geen uitjes. Gewoon even een dag thuis. Het was heerlijk weer dus ik heb lekker de deuren naar de tuin open gezet. Wouter is in de tuin gaan werken en is hele leuke plantenbakken aan het maken. Ik heb de heg een beetje gesnoeid en daarna heb ik nog wat aan het huishouden en de administratie gedaan. Joep had het ook ontzettend naar zijn zin in de tuin. We zijn nog wat boutjes gaan halen bij de Gamma. We hebben Wie is de Mol terug gekeken en ik heb lekker wat uurtjes geblogt.

Dat was mijn week. Ik heb een hele gezellige en leuke week gehad, maar het was wel ontzettend druk. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en zie jullie graag een volgende keer weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.