Over Deborah blogs

Ik ben Deborah. Op mijn pagina wil ik jullie een kijkje laten nemen in mijn leven. Persoonlijke verhalen, lifestyle blogs, reisverhalen en noem het maar op. Maar wie ben ik nu echt?

Mijn volledige naam is Deborah Knuistingh Neven. Ja, zonder getrouwd te zijn al een mond vol. Ik ben woonachtig in Capelle aan den IJssel waar ik samenwoon met mijn vriend. Ik werk als projectcoördinator bij een klein ingenieursbureau. Daarnaast geef ik iedere week vrijwillig zwemles en werk ik zo nu en dan in de zorg. De zorg was vroeger altijd mijn bijbaan, maar kan het nog niet helemaal loslaten.

Na het geven van zwemles ga ik altijd banen zwemmen. Heerlijk ontspannen. Naast zwemmen doe ik nog aan een andere sport, paaldansen! Ja het is toch echt zo, sportief paaldansen. Het is echt heel erg leuk! Iedere week probeer ik nieuwe moves uit of probeer ik mijn huidige moves te verbeteren. Nieuwsgierig? Op instagram upload ik zo nu en dan een van mijn moves.

Daarnaast ben ik echt gek op reizen! Er staan nog zo veel landen op mijn bucketlist. Een aantal heb ik er van af kunnen strepen, zoals Vietnam, Thailand en Madagascar! Naast reizen ga ik redelijk vaak uit eten, het is gewoon zo gezellig (en lekker!), ben ik vaak buiten de deur te vinden, zijn Netflix en Videoland mijn grote vrienden, speel ik akoustische gitaar en ben ik een echte planner. Owja, ik heb een ontzettend leuke kat, Joep!

Het lijkt mij heel erg leuk om al mijn avonturen (leuke en minder leuke) met jullie te delen. Hopelijk geef ik jullie hier inspiratie mee of jullie mij natuurlijk! Leuk dat je mijn website bekijkt en ik hoop je vaker terug te zien!

Liefs Deborah

Reageren is niet mogelijk